De Financial Well-Being Academy & K-onsult

We geloven bij de FWBA dat je eerst jezelf moet leren kennen en best bouwt aan een levensbalans waarbij je focus legt op een gelukkig en vermogend leven dat aangedreven wordt door je arbeidsinkomen. Plezier halen uit je werk, voldoening hebbben en erkenning krijgen voor wat je doet is zeer belangrijk. Ook een belangrijk elemennt is het middel om doelen te realiseren. Geld, je remuneratiepakket, je inkomsten om je noden en (realistische) wensen financieel in te vullen moet voldoende zijn om totaal welzijn te kunnen ervaren.

Vanuit een toffe en stabiele job volgt vaak ook financieel zelfvertrouwen en het vermogen om te bouwen aan alle deelgebieden binnen je levensroos die je totaal welzijn bepalen en voor jou van belang zijn. Inzetten op je loopbaan is cruciaal, daarrom bundelen we onze krachten, delen we onze kennnis en inzichten, dit ten behoeve van iedere coachees persoonlijk ontwikelingsplan.

Focus op jouw carrière, welzijn en vermogen.

Als coach maken wij mensen meer attent op de relatie tussen wie ze zijn, wat ze doen, wat ze eigenlijk willen, welke handelingen ze stellen en wat het resultaat hiervan is op hun carrière, leven en totaal welzijn. We brengen zo voelen, denken en doen terug in balans.

Als loopbaancentrum geven wij een eigen invulling aan loopbaanbegeleiding en maken wij gebruik van een zorgvuldig ontwikkelde, integratieve methodiek. Al onze aangesloten coaches werden persoonlijk hierin geschoold en getoetst door de K-onsult Coach Academy en de Financial Well-Being Academy.

 

A GOOD COACH IS SOMEONE THAT SEES BEYOND YOUR LIMITS AND GUIDES YOU TO GREATNESS!

Michael Jordan

Samen vinden we de weg.

We vinden samen met jou antwoorden op vragen gericht op:

 • Re-integratie na langdurige ziekte.
 • De impact van jouw job op jouw welbevinden op emotioneel, mentaal en financieel vlak.
 • Het in kaart brengen van jouw waarden, talenten en competenties.
 • Inzichten en tools, noodzakelijk bij solliciteren op de arbeidsmarkt
 • Werkstress en vragen rond work/life balance en timemanagement.
 • Van je passie je job maken.
 • Onderzoeken of er een ondernemer in jou schuilt.
 • Je loopbaanwaarden, loopbaanattitudes en stress/energie balans meten.

Neem contact op met ons

Heb je interesse om te bouwen aan je carrière of je loopbaan? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Contacteer ons voor een gratis telefonisch, of online, kennismakingsgesprek. Daarin geven we je graag meer informatie over onze aanpak en helpen we je graag op weg mocht je nog vragen hebben over hoe je jouw loopbaancheques kan aanvragen. Uiteraard kan je dan met ons aan de slag. We werken overheen heel Vlaanderen. We vernemen graag van jou hoe je aan jouw carrière en leven wil bouwen.

Jouw naam en voornaam
Jouw e-mailadres
Jouw telefoonnummer
Onderwerp
Jouw bericht

 • De beste loopbaancoach! Na een lange zoektocht (eerst bij andere loopbaancoaches geweest die me niet echt verder hielpen) bij haar terechtgekomen! Ze weet van aanpakken en geeft goede tips! Dankzij haar sta ik al veel gelukkiger in het leven, dank u Karine!

  "Nicky - 35 jaar"
 • Het was een heuse ‘taxi rit’ voor me, ik leer nog alle dagen bij, maar met iemand aan de zijlijn die je onvoorwaardelijk ondersteund en je talenten ziet, werd het een succes! Ik mag volgende week mijn contract gaan ondertekenen voor een job dat ik met hart en ziel wil doen. Miranda, dankjewel voor alles-en ik hoop dat je nog veel mensen kan inspireren. Absolute aanrader, top jobcoach!

  "R.G. – 37 jaar"
 • Wat mij betreft was het laten maken van een kerntalentenanalyse tijdens mijn loopbaancoachingstraject de beste beslissing die ik in jaren had genomen en die resulteert in een onveranderlijke houvast. Dankje Isabel voor de aangename begeleiding, de heldere uiteenzetting en de inleving die je geeft tijdens de gesprekken. Ik raad het iedereen aan, ook de personen die naar hun gevoel goed zitten op professioneel vlak!”

  "Lyndsay - 29 jaar "