Een loopbaancheque aanvragen is eenvoudig. Je persoonlijk ontwikkelingsplan opmaken en opvolgen is net iets meer complex. Daarom zijn wij er voor jou. Om je te ondersteunen en je loopbaan en carrière een boost te geven. Vraag je cheque aan, neem contact op met ons, en laat ons samen jouw doelen realiseren.

Wees vastberaden

 

Wil je verandering in je leven? Wil je kunnen werken en leven volgens je eigen missie? Je plannen realiseren binnen jouw waardenkader en nastreven wat je wil in je leven en in je job?

Kies dan voor een job waarin je jouw competenties en talent ten volle kan benutten binnen een organisatie die resoneert met jouw waarden. Ga samen met je loopbaanbegeleider op pad naar de antwoorden op jouw loopbaanvragen.

Doe het echter vastberaden. Sta open voor verandering en vraag je loopbaancheques aan om te kunnen genieten van de zeer gunstige voorwaarden dankzij tussenkomst van de VDAB. Als erkend loopbaancenter is K-onsult partner van VDAB en werd dit mandaat in 2020 alvast met 6 jaar verlengd.

THE ONLY WAY TO DO GREAT WORK IS TO LOVE WHAT YOU DO.

Steve Jobs

Hoe vraag je eenvoudig je eerste cheque aan?

Heb je nog een vraag of bevind je je in een specifieke situatie? Neem dan gerust eerst even contact op met ons.

Loopbaancheques aanvragen is eenvoudig. Je surft naar deze link en op de pagina kan online je eerste loopbaancheque aanvragen.

Of bel naar het gratis nummer 0800 / 30 700, want je kan de cheques ook telefonisch aanvragen.